Door - admin

Slotenmaker nodig?

Vanwege deze korte afstand is het ideaal voor gebruik thuis of op het kantoor: het is niet langer nodig een internetkabel (LAN-kabel) aan te leggen tussen je computer/alarmsysteem en de meterkast/router. De Wi-Fi aansluiting heeft dezelfde functionaliteit als een GPRS aansluiting, echter verbruikt deze geen data van uw SIM-kaart en is daardoor voordeliger, de GPRS aansluiting werkt bij gebruik van WiFi als back-up functie .

Op deze pagina vind je alle starterset voor de draadloze alarmsystemen van Satel. Je kunt deze alarmsystemen uitbreiden met camera’s die je ook in onze webshop vindt. Door onze producten los aan te bieden, geven we onze klanten meer ruimte om de perfecte samenstelling voor hun gebruik te maken.

Onze medewerkers helpen je graag verder. De draadloze alarmsystemen van Satel zijn uit te breiden met een GSM-module, zodat het systeem van afstand gecontroleerd kan worden. Denk aan het verzenden van een automatisch aangemaakt logboek. Wanneer het alarm geactiveerd wordt, kan de GSM-module naar de meldkamer rapporteren via het GSM-netwerk.

Draadloos Alarm

Wil je een draadloos alarmsysteem met GSM-module bestellen? Informeer naar de mogelijkheden bij onze klantenservice. Draadloze alarmsystemen zijn er in alle soorten en maten. Welk draadloos alarmsysteem het beste is, hangt van het gebouw dat je wilt beveiligen en de wensen die je hebt af. Een betere vraag is dus: wat is het beste draadloze alarmsysteem voor mijn toepassing? Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van een alarmsysteem dat volledig afgestemd is op jouw wensen en het gebouw dat je wilt beveiligen.

Het grote voordeel van een draadloos alarmsysteem is het installatiegemak. Toch vraagt het instellen van de software wel om wat handigheid – beveiliging huis. Voor ouderen die hier geen ervaring mee hebben, kan dit wel een uitdaging zijn. De slimme draadloze alarmsystemen zijn echter wel goed te gebruiken door ouderen, omdat bijna alles automatisch werkt.

Zo kan iedereen gebruik maken van onze hoge kwaliteit draadloze alarmsystemen en maken we Nederland samen een stukje veiliger. Pro-Alarm. nl heeft een eigen magazijn, in de meeste gevallen heb je onze producten de volgende werkdag in huis. Onze alarmsystemen zijn eenvoudig zelf te monteren en te installeren. De installatie uit handen geven? .

Alarmknop Ouderen

Pro-Alarm. nl is gespecialiseerd in domotica, oftewel het aan elkaar koppelen van systemen. Zo is het mogelijk om de buitenlampen te laten knipperen wanneer het alarm afgaat. Of om een melding op je telefoon te krijgen en alle buitenlampen in te schakelen wanneer er buiten beweging is. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan met ons op..

Moderne inbraakalarmsystemen bewaken zichzelf en melden alle storingen. Daartoe behoren bijvoorbeeld een zwakke batterij, een uitgevallen draadloos netwerk, manipulatie of sabotage. Via supervision bewaakt de alarmcentrale ook het correcte functioneren van de aangesloten componentenDraadloze systemen werken draadloos en kunnen zonder enige rommel geïnstalleerd worden – zonder opengebroken wanden en lelijke kabelgoten.

Bekabelde alarminstallaties worden idealiter bij nieuwbouw geïnstalleerd. Als u later een alarminstallatie wilt aanbrengen, wendt u zich het best meteen tot een vakman. Hij kan u voor uw bouwkundige omstandigheden de beste mogelijkheid voorstellen voor installatie achteraf. Deze uitspraak is volledig fout: alarminstallaties zijn intussen goedkoper dan u denkt. ABUS biedt voor instappers ook alarminstallaties om zelf in te bouwen.

Beveiliging Systeem

Laat u adviseren door een van onze gekwalificeerde vakinstallateurs en vraag naar de voor u voordeligste oplossing. Bedenk daarbij ook hoeveel geld en ergernis een alarminstallatie u kan besparen kan en ga eens na hoeveel geld er zit in uw computer, tv of keuken. Het activeren en deactiveren van de alarminstallatie kan gekoppeld worden met moderne elektronische sluitcilinders.

Op dezelfde manier functioneert het afsluiten van de deur met gelijktijdige activering van de inbraakalarminstallatie. U hoeft dus de alarminstallatie niet beslist afzonderlijk te bedienen, maar kunt het gebruik ervan eenvoudig integreren in uw dagelijks gebruikte handgrepen. Maar er is in uw woning ongetwijfeld iets te vernielen. Meestal is de schade door de inbraak groter dan de waarde van het gestolen goed. (slotenmaker).

Laat u niet in de war brengen: alarminstallaties werken afschrikkend – senioren alarm. De meerderheid van alle inbraken wordt begaan door gelegenheidsdaders. Onbeveiligde huizen met openstaande vensters en deuren zijn een uitnodiging voor inbrekers. Waarom zouden dieven een groter risico op zich nemen als ze het bij onbeveiligde huizen gemakkelijker hebben?Alarminstallaties van ABUS garanderen een storingsvrije werking door de modernste techniek: Duplexantennetechnologie zorgt voor de stabielste draadloze communicatie tussen alle componenten.

Beveiliging Systeem

Ook een onweer heeft geen vat op het systeem. beveiliging systeem. Uitgekiende bedieningsconcepten en betrouwbare melders garanderen extra zekerheid tegen valse alarmering. Bij een moderne draadloze alarminstallatie die door een vakman geïnstalleerd is en onderhoud wordt, zijn er tot 99,5% zeker geen valse alarmen. Elke minuut vindt in Duitsland een inbraakpoging plaats.

Volgens empirisch onderzoek van de politie is de werking van alarminstallaties echter onomstreden. Het Landeskriminalamt van Beieren onderzocht in 2008 bijvoorbeeld het effect van alarminstallaties en beveiligingstechniek. Het resultaat: er werden 1367 inbraken voorkomen Dit aantal moet zelfs nog aanzienlijk hoger liggen aangezien veel daders ten gevolge van zichtbaar aanwezige beveiligingstechniek afzien van hun voornemens.

Er zijn zoveel verschillende keuzes en dat geldt ook voor de alarmsystemen. Je hebt goedkope maar ook dure systemen en waar zit nou dat verschil. Je hebt een paar belangrijke punten waar je op moet letten bij een alarmsysteem en je moet de keuze maken of je een bedraad systeem of een draadloos systeem wilt.

Beveiliging Systeem

En dat tegenwoordig bij bestaande bouw vaak gekozen wordt voor een draadloos alarmsysteem. Een alarmsysteem is draadloos net zo betrouwbaar als een bedraad alarmsysteem. u moet daarvoor wel op een aantal punten letten. Een draadloos alarmsysteem op 868Mhz is duurder maar wel betrouwbaarder. Een alarmsysteem dat op 868Mhz werkt is een stuk betrouwbaarder.

Daarnaast is het dat elk draadloos alarmsysteem ook zijn eigen stukje bandbreedte gebruikt waardoor de betrouwbaarheid een stuk groter wordt. Let goed op bij het maken van een keuze voor alarmsysteem. het is altijd interessanter om een “goedkoop” alarmsysteem aan te schaffen. Maar uiteindelijk is goedkoop toch duurkoop. Het grote prijsverschil moet ook ergens vandaan komen (senioren alarm).